Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Pexels19 официални лица бяха включени в черния списъкЕвропейският

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Pexels19 официални лица бяха включени в черния списъкЕвропейският
Коментари Харесай

ЕС разшири санкциите срещу Венецуела

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

19 публични лица бяха включени в черния лист

Европейският съюз разшири глобите против венецуелските управляващи, в това число добави 19 чиновници в черния лист. Това се споделя в Официален вестник на Европейски Съюз, който разгласява съответните разпореждания в понеделник, съобщи ТАСС.

„ Като се има поради продължаващата сериозна обстановка във Венецуела, 19 души би трябвало да бъдат включени в листата на физически и юридически лица, подлежащи на ограничаващи ограничения “, се споделя в него.

Според изказването на Европейски Съюз „ лицата, включени в този лист, са виновни, по-специално, за подкопаване на изборните права на опозицията и демократичното действие на Народното събрание, както и за съществени нарушавания на правата на индивида и ограничавания на главните свободи. "

Черният лист включва, да вземем за пример, ръководителя на Венецуелския народен изборен съвет (НИК) Индира Алфонсо, вицепрезидента на НИС Леонардо Моралес, началник на командването за стратегически интервенции на венецуелските въоръжени сили, адмирал Ремиджио Чебалос Ичасо, членове на Националното заседание, както и съдии.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР